Ondernemer en letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan je ook overkomen zonder dat je zelf iets verkeerd hebt gedaan. Natuurlijk ben je goed verzekerd en ga je in de meeste gevallen over tot de orde van de dag.

ontregeld

Als je echter door toedoen van een ander letselschade oploopt kan dat jouw wereld en jouw bedrijf behoorlijk ontregelen. Vooral als je voor een langere periode niet meer in staat bent om je volledig voor je bedrijf in te zetten.

minder inkomsten, meer uitgaven

Je inkomen kan (deels) wegvallen en zelfs het voortbestaan van je bedrijf kan in gevaar komen. Ook als je goed verzekerd bent ben je daarvan doorgaans niet gevrijwaard. Kosten lopen intussen door en mogelijk ontstaan ook extra kosten door het letsel. Het contact met de veroorzaker  – meestal de verzekeraar daarvan – leidt doorgaans tot meer vragen dan antwoorden. Zeker in het begin als je vooral bezig bent schade zoveel mogelijk te beperken en je weinig met zekerheid over de toekomst kunt zeggen.

Rust, overzicht en werken aan je herstel, het allerbelangrijkst natuurlijk, komen daarbij gemakkelijk in het gedrang. In het overleg ervaar je snel dat de wereld van ondernemen en de wereld van verzekeren niet in hetzelfde tempo lopen en begrip en effectieve samenwerking niet vanzelfsprekend is.

overzicht en begeleiding

Professionele begeleiding van dat overleg met de verzekeraar is daarom geen luxe. Kennis van beide werelden is van belang om de brug te kunnen slaan en een effectief overleg over schadevergoeding en ondernemersbelangen zeker te stellen.

Neem daarom vrijblijvend contact met mij op wanneer u met letselschade te maken krijgt. Deskundige bijstand loont. Voor ondernemer en onderneming. En kost u doorgaans bovendien niets omdat ook mijn bijdrage onderdeel is van de schade die kan worden verhaald.

LETSELSCHADECASE

Cees de Bil

contact

telefoon         (06) 427 03 174

mail               info@letselschadecase.nl

website          LETSELSCHADECASE

Advertenties
%d bloggers liken dit: